Man Utd spelar med världens idiot

Ja jag tycker att Phil Jones är en idiot. Han spelar som en i alla fall. Jag fattar inte varför inte hela världens United-fans inte börjar någon form av proteströrelse mot klubben och Louis Van Gaal som ställer upp med den stora inkompetenta fumliga klumpen. Lustigt är att Sir Alex Ferguson enligt Wikipedia sagt att: ”Arguably, the way he is looking, he could be [Manchester United’s] best ever player.” OK? Han kan alltså bli bättre än Ryan Giggs, Cristiano Ronaldo, Eric Cantona, David Beckham, Paul Scholes, Bobby Charlton, Peter Schmeichel, Bryan Robson och George Best? Snälla någon kom och hjälp mig.

Phil Jones är en spelare som skulle göra sig bra i Elfsborg kanske. Men inte i Manchester United. Om jag vore Louis van Gaal så hade jag spelat Rojo, Evans, Carrick och Rafael som fyrbackslinje i kvällens match mot Burnely. Shaw är avstängd eftersom han fick rött kort i förra matchen mot West Ham. Den bästa mittbacken som Manchester United har i dagsläget är Michael Carrick. Tråkigt, men sant.

Jag tycker att det vore fint om Manchester United fick in Mats Hummels som det ryktas så mycket om. Värva honom från Borussia Dortmund så har de en värdig mittback att spela. United behöver minst en till, men gärna två till. Jag tycker att ett monsterbud på unge Raphael Varane. Real Madrid verkar ju vilja spela med Pepe och Sergio Ramos som första val. När José Mourinho värvade Varane (Mourinho var manager i Real Madrid när Varane värvades) så ville Varane vara med i bilden som första val i mittlåset. Det lovade Mourinho som inte längre är kvar i klubben. Det är Ancelotti som styr nu och det är knappast så att Varane är förstaval. Om United skulle kunna ställa upp med Shaw, Hummels, Varane och Rojo i backlinjen nästa år så har man en bra fyrbacklinje. På mitten skulle man kunna spela med Vidal om man lyckas få honom från Juventus vid sidan om Blind. Dessa gubbar skulle i en 4-2-3-1-formation ligga bakom Di Maria, Rooney och Young. Där framme har vi så klart Robin van Persie. Ett sådant lag skulle kunna vinna ligan och Champions League. Phil Jones? Sälj till Elfsborg som sagt.