Grymma odds på Champions League

Imorgon är det Champions League och jag tänkte tipsa om var du kan spela på dessa matcher. Det går ju att spela på 200 olika sajter om inte fler. Men alla är inte lika bra. Det är inte så lätt att man bara kan jämföra odds rätt och slätt och strikt utifrån det konstatera vilket spelbolag som är bäst. Jag gillar de brittiska sajterna som Ladbrokes och William Hill. Det är inte bara jag som gillar dessa sajter utan de är också i toppen enligt Tippat som jag ofta läser. Kolla deras topplista för spelbolagen med bäst odds. Matcherna som gäller i morgon då:

Porto mot Basel
Det här är en match som jag inte är jättesugen på egentligen. Men det är en match som jag kan tänka mig att spela på för jag tror att det finns ett värde i att spela på att Porto vinner. De är tunga favoriter och bör vinna. Att bara spela på hemmavinst känns dock lite tråkigt. Jag skulle kolla in Porto-vinst utan insläpp eller något i den stilen. Kanske att Porto vinner bägge halvlekarna. Jag gillar också tanken på att Jackson Martinez gör mål.

Real Madrid mot Shalke 04
Här har vi kvällens huvudevent. Den kungliga klubben från den spanska huvudstaden mot Shalke o5. Jag är naturligtvis Madrid-fan. Dessvärre verkar varenda människa på hela jorden utom tyskarna också vara det. För du får verkligen inga höga odds på att Real Madrid går och vinner det här. Det är knappt pengarna tillbaka som gäller. Jag skulle hellre spela på målskyttar eller något annat udda spel än att spela på 1, X eller 2.

I övermorgon har vi också intressanta matcher i Bayern München mot Shaktar Donetsk samt Chelsea mot Paris Saint Germain. Där är nog de flesta ganska överens om att det är favoritskap för båda hemmalagen. Jag ska nog se Chelsea-matchen. Jag hejar på Zlatan och hans gäng men det är nog stopp här i åttondelen för PSG: