Charlie Austin skadad

Ikväll spelar Queens Park Rangers en viktig match mot Sunderland borta. Sunderland är ett lag som QPR skulle kunna vinna över och bryta sin fruktansvärt dåliga bortasvit. Man har hittills efter 24 omgångar spelas 11 bortamatcher. Queens Park Rangers har faktiskt förlorat varenda en utav dem. Det är ett så dåligt facit man kan ha.

Nu har man sin bästa spelare borta. Bästa spelaren i gänget är så klart Charlie Austin som gjort en jättesäsong hittills. QPR är ett målsnålt lag som bara gjort 24 mål. Av dessa har Charlie Austin stått för 13 stycken. Att QPR tappar mannen som gör fler än hälften av deras mål framåt är helt klart ett jätteavbräck.

Charlie Austin ska dock vara tillbaka i spel snart. Det var en lättare fotskada som han åkte på och har de tur så är det bara den här matchen som stjärnanfallaren missar. Väl vore väl det.

Queens Park Rangers kommer om vi på 90minuter.se får göra en liten spådom här åka ur Premier League. De känns helt enkelt inte som ett lag som håller Premier League-kvalitet. Om vi utgår från att Queens Park Rangers inte får ordning på sitt spel och fortsätter rada upp förluster på bortaplan så kommer de helt klart åka ur. Vad händer med Charlie Austin då? Jag tror inte att han kommer att gå ned i The Championship med dem igen. Charlie Austin har ju redan visat att han håller kvalitet nog att spela i och göra mål i världens bästa liga. Det finns ingen rim och reson i att han ska åka ned en division. Nej, han kommer nog att värvas att ett mittenlag i Premier League alternativt ett lag i utlandet. Jag tror han skulle göra sig bra i mer eller mindre vilken liga som helst. Förhoppningsvis går han dock inte till en för stor klubb. Charlie Austin gör sig bäst som huvudman och inte killen som spelar andrafiol bakom en ännu bättre anfallare.